Kallelse till årsmöte 2020


Uijatieva – en av Kiruna kommuns platser med höga naturvärden. Foto Urpo Taskinen.

Årsmöte för Naturskyddsföreningen i Kiruna kommer att hållas i aulan på Malmfältens folkhögskola i Kiruna torsdagen den 19 november 2020 kl. 18.30.

Detta årsmöte sker nu drygt ett halvt år senare än stadgat pga den pågående pandemin.
Ordinarie årsmötesärenden kommer att tas upp.
Länsförbundets verksamhetsledare Johanna Nilsson medverkar och berättar om senaste nytt om vad som är på gång i Norrbotten.

Lokalen på folkhögskolan rymmer ca 150 personer vilket innebär att vi kan hålla bra avstånd mellan mötesdeltagarna med tanke på corona-risken. Tänk på att inte komma fysiskt på mötet om du känner att du är snuvig, hostig eller febrig eller om någon i din familj har symptom.

Om du inte har möjlighet att delta på det fysiska mötet så kan du
Via länken här nedan komma till en sida för instruktioner hur du loggar in digitalt med din webbläsare.
https://kiruna.snf.se/logga-pa-arsmotet-naturskyddsforeningen-kiruna/
OBS! Instruktionerna på sidan kan komma att ändras så logga in där strax före mötet.

Pga av det förvärrade läget med COVID-19 (coronaviruset) och de nya regionala restriktioner som Folkhälsomyndigheten har föreskrivit för Norrbottens län har styrelsen beslutat genomföra årsmötet helt digitalt.
Det har tidigare genomförts i andra Naturskyddsförenings-kretsar i Norrbotten och fungerat bra. För att alla medlemmar i Naturskyddsföreningen i Kiruna så långt som möjligt ska kunna erbjudas att delta på årsmötet kommer följande att gälla:
1. Kallelse till årsmötet har skett i Kiruna annonsblad onsdagen den 4 november 2020.
2. Via länken ovan [https://kiruna.snf.se/logga-pa-arsmotet-naturskyddsforeningen-kiruna/] kommer du till instruktioner för hur du loggar in till mötet.
3. Du som är medlem och eventuellt inte har tillgång till digitala möjligheter (vilket troligen innebär att du inte heller kan läsa det här) kommer att få antingen e-post till den e-postadress som finns angiven i medlemsregistret eller om ingen e-post finns i din familj ett brev med posten med instruktioner.
4. Om du saknar möjligheter att delta digitalt kan du ta kontakt med Hans Nilsson (hansn.kiruna@gmail.com 070-298 02 87)

Alla välkomna!
Vi kommer att bjuda på gott fika till er som kommer på plats!

/Styrelsen

Dokument för årsmötet:
• Föredragningslista årsmötet med förslag på styrelse och beslut
Verksamhetsberättelse 2019

Did you like this? Share it:
Det här inlägget postades i Föreningen. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*