Nationaldagsinventering 6 juni 2018

Vi hedrar Sveriges nationaldag den 6 juni med att besöka gamla skogar som vi tror har höga naturvärden. Där tittar vi om det kan finnas naturvårdsarter som indikerar skyddsvärda gammelskogar. Det är bra om man har kunskaper om en del arter, att man har en GPS, kamera och anteckningsblock och är van att vistas i skogen.

Samling vid Finngatan 4, Amatörforskarföreningens hus. klockan 09:00.

Medtag lunch så du har för hela dagen. Grilla går inte för det är eldningsförbud i skogarna så anpassa lunchen efter det. Samåkning sker så långt det är möjligt men dagen kan bli lång så om du behöver åka hem tidigare ta egen bil. Var vi åka ska är inte bestämt än.

Per-Erik Mukka

per-erik.mukka@naturskyddsforeningen.se

 

 

 

 

 

 

Did you like this? Share it:
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*