Run For Your Life aktivitet i Kiruna

Riksteaterns Run for your life, som syftar till att synliggöra klimatfrågan har genomfört aktiviteter i Kiruna. På söndag 8 november hölls ett möte i Lars Jansson salen i Folkets Hus. Naturskyddsföreningen i Kiruna gav ett litet bidrag genom att Hans Nilsson föreläste om klimatförändringar. Utöver det var det information om projektet Run for your life, jojk, sång, dikter och en film om hur samerna påverkas av klimatförändringarna.

Hans_rfyl

Nästa dag, måndag 9 november så startade stafetten Run for your life från Luossavaara, för att pågå tills den når Paris. Vid Rymdcampus skedde ett av bytena, och vi har här med lite bilder av både löparna och välkomstkommittén.

DSC06171 DSC06169 DSC06185 DSC06183 DSC06174 DSC06202 DSC06187

Did you like this? Share it:
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*